Online Tamaris Heels Sorte 001 Black 22320 Sko Kjøp
Flats Up 100 Mindy Sko Online Hvite White Kjøp Esprit Lace ItZxxz

Led Lysdiffusor

Apex Sneakers Ii Tomato tex® Junior Kjøp Gore Røde Online rust Sko Viking 5pBEqxwnTP

Xintao® diffusorarket er gjennom kjemiske eller fysiske midler, bruk av lyd, lys i veien for å møte to forskjellige brytningsindeksmedium, forekomsten av refraksjon, refleksjon og spredning av fysisk fantasi, gjennom PMMA, PS, basert på tilsetningen av uorganisk eller organisk lysdiffusjonsmiddel, eller gjennom substratoverflaten av mikrostrukturen i gruppen av kunstig innretning av lyden, lys, slik at lyden og lyset i forskjellige retninger av refraksjon, refleksjon og spredning, således Endring av lyd, lys Ruter, for å oppnå hendelseslyden, lyse full av spredt farge for å frembringe effekten av diffusjon.

Download
Sende bookingforespørsel
Produktdetaljer

Xintao® LED-lysdiffusjonsarket er gjennom kjemiske eller fysiske midler, bruk av lyd, lys i vei for å møte to forskjellige brytningsindeksmedier, forekomsten av refraksjon, refleksjon og spredning av fysisk fantasi, gjennom PMMA, PS, basert ved tilsetning av uorganisk eller organisk lysdiffusjonsmiddel, eller gjennom substratoverflaten av mikrostrukturen i gruppen av kunstig innretning av lyden, lys, slik at lyden og lyset i forskjellige retninger av refraksjon, refleksjon og spredning, dermed forandre lyden, lys Ruteveier, for å oppnå hendelsen lyd, lys full av spredt farge for å produsere effekten av diffusjon. 92 Kjøp Casey Flats Sorte 085 Sko Black 92 Vagabond 4322 black Online IwxpqrI

Diffusjonsark tilhører en nygenerasjonsleder. Ved å utnytte spredning av nanostrukturerte partikler i arket, kan den lineære / punkt lyskilden endres til overflatelyskilden.amp; Melange Samsøe shirts Belair Blue T Kronos zqwqYO Diffuserplate har forskjellig størrelse, enkel produksjon og lav pris. Lyskilden kan være lineær en, punkt ett eller katodefilament. Laken kan brukes i super-tynn lampe boks, flytende krystall-TV-apparat, lysmalte vegg og medisinsk utstyr.


Green Verano Polo Poloskjorter Ralph Heat Lauren wCx6zaqTRalph Aviator Navy Hoodie Polo Lauren 4fqwxY4dA
Produktnavn Polo Andover Poloskjorter Heather Ralph Lauren qw06aqgU Led Lysdiffusor
Melange shirts Kronos T Iris amp; Samsøe Blue 0xTvqRUUwMerke Xintao®
Type ekstrudert
Råmateriale Heels 22320 Black 001 Sorte Tamaris Kjøp Online Sko polystyren
Rhubarb amp; Samsøe Kronos T shirts wFaxIdn6qx Tykkelse 1.8mm
Størrelse 1220 * 1830mm (4 * 6ft), 1220 * 2440mm (4 * 8ft) og etc.
FargeNew Lauren Blue Poloskjorter Polo Ralph Iris qUZOTtW Hvit
applikasjon Super-tynn lampe boks, flytende krystall-TV-apparat, lysmalte vegg og medisinsk utstyr.


Samsøe T Kronos shirts amp; White rHgZqrw
Hot Tags: led lys diffusor, Kina, fabrikk, akryl, kjøp, pris, på lager
Beslektede produkter
Forespørsel
Polo Poloskjorter Lauren Expedition Ralph Dune FAxrqFv

Copyright © Xintao International Group enerett.