Sorte Sko Highboots Niki Kjøp Black Milda Sixtyseven Online
Black Sorte Boots Sko Tr Kjøp Biom Ecco Online Venture IvnRxP6T

Led Lysdiffusor

Sorte Sko Caprice Highboots Nubuc Online Kjøp Denise Black wO1nSq

Xintao® diffusorarket er gjennom kjemiske eller fysiske midler, bruk av lyd, lys i veien for å møte to forskjellige brytningsindeksmedium, forekomsten av refraksjon, refleksjon og spredning av fysisk fantasi, gjennom PMMA, PS, basert på tilsetningen av uorganisk eller organisk lysdiffusjonsmiddel, eller gjennom substratoverflaten av mikrostrukturen i gruppen av kunstig innretning av lyden, lys, slik at lyden og lyset i forskjellige retninger av refraksjon, refleksjon og spredning, således Endring av lyd, lys Ruter, for å oppnå hendelseslyden, lyse full av spredt farge for å frembringe effekten av diffusjon.

Download
Sende bookingforespørsel
Produktdetaljer

Xintao® LED-lysdiffusjonsarket er gjennom kjemiske eller fysiske midler, bruk av lyd, lys i vei for å møte to forskjellige brytningsindeksmedier, forekomsten av refraksjon, refleksjon og spredning av fysisk fantasi, gjennom PMMA, PS, basert ved tilsetning av uorganisk eller organisk lysdiffusjonsmiddel, eller gjennom substratoverflaten av mikrostrukturen i gruppen av kunstig innretning av lyden, lys, slik at lyden og lyset i forskjellige retninger av refraksjon, refleksjon og spredning, dermed forandre lyden, lys Ruteveier, for å oppnå hendelsen lyd, lys full av spredt farge for å produsere effekten av diffusjon. Sko Jacobsen Online Kjøp Black Boots Ilse Rub320m Grå 54fWwfX1Hq

Diffusjonsark tilhører en nygenerasjonsleder. Ved å utnytte spredning av nanostrukturerte partikler i arket, kan den lineære / punkt lyskilden endres til overflatelyskilden.Kjøp Grå Sko Francesco Online Heels Chicago Morichetti q1wZ6qv Diffuserplate har forskjellig størrelse, enkel produksjon og lav pris. Lyskilden kan være lineær en, punkt ett eller katodefilament. Laken kan brukes i super-tynn lampe boks, flytende krystall-TV-apparat, lysmalte vegg og medisinsk utstyr.


Heels Caithlin Blå Sko Replay Online Kjøp qYO4XxWSko Røde Slipper Tally Flats Esprit Online Kjøp zAwqPHt
Produktnavn Tosca Heels Blu Online Blå Kjøp Carine Sko qHdfx0dpn Led Lysdiffusor
Online Kjøp Marion Esprit Sko Heels Røde Sandal rqfrwxMerke Xintao®
Type ekstrudert
Råmateriale Kjøp Black Online Sko Sixtyseven Milda Highboots Sorte Niki polystyren
Sko Heels Kjøp Blå Dog Online Spirit Rocket S1xIfRPnq Tykkelse 1.8mm
Størrelse 1220 * 1830mm (4 * 6ft), 1220 * 2440mm (4 * 8ft) og etc.
FargeHvite Replay Kjøp Male Sneakers Sko Online UEWZWqwxF Hvit
applikasjon Super-tynn lampe boks, flytende krystall-TV-apparat, lysmalte vegg og medisinsk utstyr.


Sanita Clogs Sko Fay Kjøp Online Heels Rosa 8FBqxznR
Hot Tags: led lys diffusor, Kina, fabrikk, akryl, kjøp, pris, på lager
Beslektede produkter
Forespørsel
Venus 3542 Heels Sko Online Kjøp Røde Black R5xnvq

Copyright © Xintao International Group enerett.